Over mij

Dit ben ik...

Hoi, ik ben Sharon, een trotse mama van drie geweldige kindjes. Van jongs af aan had ik altijd al een droom om voor mezelf te beginnen en mensen blij te maken. Mijn eerste passie was het kappersvak, maar helaas kon ik hierin niet verder. Ik wist niet goed welke weg ik in moest inslaan.

Soms brengt het leven verrassende wendingen met zich mee. Op een dag ontdekte ik iets bijzonders: mijn zelfgemaakte waxmelts en auto geuren werden als zoete broodjes verkocht! Het was een keerpunt in mijn leven, een moment waarop de moed terugkwam en ik mijn passie hervond. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een heerlijk geurtje?

Mijn passie voor geuren heeft me geïnspireerd om verder te gaan. Ik wilde niet alleen geurtjes aanbieden voor in huis, maar ook voor in de auto en in de omgeving. Ik geloof dat geuren de sfeer kunnen veranderen, herinneringen kunnen oproepen en ons een gevoel van comfort kunnen geven. Daarom ben ik vastbesloten om mijn klanten te voorzien van de meest verleidelijke en kwalitatieve geuren die hun huis, auto en omgeving transformeren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun en het vertrouwen van mijn klanten, want zij hebben mij geholpen om mijn droom waar te maken. Dus, ben je op zoek naar een unieke geurervaring die je huis, auto of omgeving verfrist en verrijkt? Dan nodig ik je uit om mijn collectie te ontdekken en te genieten van de heerlijke geuren die ik met passie en zorg heb gecreëerd.

Laten we samen een geurige reis beginnen!

Met geurige groeten,

Sharon

Proefdier vrij

Proefdier vrij

De producten zijn niet getest op dieren.

Natuurlijk

Natuurlijk

Ik werk alleen met natuurlijke ingrediënten.

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren

Met een breed assortiment is er voor ieder wat wils.